Motor & Adrenalin

Vi på presentupplevelse.se har upptäckt att några av de allra populäraste upplevelserna och upplevelsepresenterna finns inom kategorin Motor & Adrenalin-upplevelser. Där hittar du massor av schyssta upplevelser som passar bra för födelsedagsbarn som älskar adrenalinförhöjande upplevelser, snabba bilar, båtar och andra motordrivna fordon.  Under Motor & Adrenalin hittar du alltså enkelt en present till pojkvännen eller pappan som älskar motorer och kickar, men här finns även sånt som många tjejer gillar.

Upplevelser inom Motor & Adrenalin

Motor

Det finns massor av motorupplevelser att välja på. Om din pojkvän gillar snabba bilar kan han få en tur i en Ferrari eller Lamborghini eller få ha den helt för sig själv i en hel dag. Annars kanske Formel 1, folkrace, Beach Buggy, Drifting, Gokart, terrängkörning eller en fyrhjuling är något för honom. Det finns även möjlighet att köra tävlingsmotorcykel eller Enduro om han gillar motorcyklar.

Annars finns det andra riktigt upplyftande motorpresenter, såsom en flygplans- eller helikoptertur då födelsedagsbarnet själv får manöverera planet eller helikoptern tillsammans med en rutinerad handledare.

Adrenalin

Bungyjump och fallskärmshoppning är de två kanske populäraste adrenalinupplevelserna. En fallskärmhoppning tillsammans med en instruktör kan ge födelsedagsbarnet den ultimata adrenalinkicken. När man hoppar fallskärm faller man först fritt i över en halv minut i 200 km/tim för att sedan sväva fritt den sista kilomtern ner till den trygga marken.

© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.