Upplevelseföretag

Upplevelse.com

Upplevelse.com är en relativt ny upplevelsearrangör som etablerades 2009 och som har vuxit mycket sedan dess. Upplevelse.com satsar på att ge riktigt bra upplevelser till marknadens lägsta pris och ger därför sina kunder en ”lägsta-pris garanti”. Trots Upplevelse.com:s låga priser håller verkligen deras upplevelser måttet och utbudet är stort. Här finns alla slags upplevelser under kategorierna Mat & Dryck, Hälsa & Skönhet, Motor & Adrenalin, Sport & Fritid och Kultur & Livsstil. Om du har svårt att välja bland alla fina upplevelser kan du alltid ge bort ett presentkort i present. Upplevelse.com är helt klart en av nätets absolut bästa upplevelsearrangörer.

Gå till Upplevelse.com. ->

Zuperbox

Zuperbox slogan är att de säljer ”mer än bara upplevelser” och det stämmer. Zuperbox har en lite annorlunda profil än många andra upplevelsearrangörer. Naturligvis har Zuperbox många klassiska upplevelser precis som Box Experience och Upplevelse.com, men Zuperbox erbjuder även företagsgåvor som är specialanpassade för just företag. De har motivationsprogram, lojalitetsprogram, Branding, säljincitament, kundvård, personalvård och givetvis upplevelsepaket för sina medarbetare. Zuperbox upplevelser passar utmärkt både för privatpersoner som vill förgylla livet och för företag som bryr sig om sina medarbetare, sina kunder och sitt företag.

Gå till Zuperbox. ->

Box Experience

Box Experience är en väletablerad upplevelsesajt som även har en butik i Sturegallerian i Stockholm.  Box Experience har ett stor utbud av upplevelser och när du surfar in på Box Experiences hemsida möts du genast av en massa rekommenderade upplevelser som kanske faller dig i smaken. Här finns många olika upplevelsekategorier som till exempel Adrenalin, Mat & Dryck, I Luften, Motor och Kropp & Själ. Dessutom finns det presentförslag för den som ska köpa upplevelsepresenter till honom eller henne. Box Experience har bra priser och du får alltid fri bytesrätt under hela upplevelsens giltighetstid om du skulle ångra dig. Om du är på jakt efter bra upplevelsepresenter kan vi varmt rekommendera Box Experience.

© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.