Köpa upplevelsepresenter

Om du har tröttnat på att alltid köpa ”vanliga” presenter på nätet och är sugen på att ge bort något lite utöver det vanliga nästa gång någon fyller år (eller firar något annat) rekommenderar vi på presentupplevelse.se att du ger bort en upplevelse i present. Det finns upplevelser för alla smaker, intressen, tillfällen och plånböcker så du kommer med all säkerhet att hitta något som kommer att passa, och det är minst lika enkelt att köpa upplevelsepresenter på nätet som det är att köpa andra presenter.

Så köper du upplevelser via presentupplevelse.se

  1. Kika under våra kategorier som du hittar i menyn längst upp på sidan så hittar du snart en upplevelsepresent du gillar. Klicka på presenten så kan du läsa mer om den och får veta var du kan köpa den. Ofta finns det flera upplevelsearrangörer som erbjuder samma eller snarlika upplevelser och då kan det vara värt att jämföra priserna innan du köper den, men jämför även vad som ingår innan du slår till.
  2. Surfa in på upplevelsearrangörens hemsida och lägg upplevelsepresenten i varukorgen och gå till kassan.
  3. Fyll i dina uppgifter som namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt namn och adress till den person som presenten ska skickas till om du inte väljer att få den skickad till dig själv.
  4. Välj betalningsmetod och betala. De flesta sajter erbjuder betalning med bank- och kreditkort, faktura eller avbetalning.
  5. Upplevelsepresenten kommer nu att skickas i form av ett värdebevis till den adress du har angivit och sedan kan mottagaren själv boka ett datum då presenten ska utnyttjas.

Svårare än så är det alltså inte att köpa upplevelsepresenter via presentupplevelse.se.

© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.