Sport & äventyr

Inom upplevelsetemat sport & äventyr finns det något som passar de flesta, unga som gamla, män som kvinnor. Här på presentupplevelse.se ska du därför få några tips på sådana presentupplevelser.

Sport

  • Golfupplevelse. Det finns en hel del golfupplevelser att välja på. Alltifrån en nybörjarkurs i golf till en komplett golfweekend med hotell och middag. Det här är såklart en perfekt upplevelsepresent till alla golffantaster och till den som vill prova på golf.
  • Kurser. Du kan även ge bort en kurs i tennis, amerikansk fotboll, löpträning, sportdykning, skidåkning, beachvolley och mycket annat.
  • Annorlunda sportupplevelser. Om födelsedagsbarnet gillar actionsporter och lite annorlunda sporter kan du alltid ge bort en upplevelsepresent som kitesurfing, fäktning, Stand up paddle boat, mountainbike safari, snowbike, vattenhopp eller en tur med vattenscooter.

Äventyr

Den ultimata upplevelsepresenten för den äventyrslystne är såklart en resa till Everest Base Camp i Nepal. Där får ni vandra i ett hissnande vackert bergslandskap, flyga till Lukla och bestiga Kala Pathar som befinner sig 5 545 meter över havet. Ja, det här är verkligen en äventyrsupplevelse utöver det vanliga.

Om du vill ge bort en äventyrsupplevelse som inte är fullt så dyr och som inte kräver en lång resa kan du till exempel ge bort en klippklättring, isklättring eller ge bort 18 stycken 75-minutersbesök i ett Military Boot Camp som verkligen sätter födelsedagsbarnets styrka, psyke och kondition på prov.

© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.