Upplevelser för två

Det finns många olika sorters upplevelsepresenter, men de upplevelser som brukar uppskattas mest är de upplevelser som delas med någon annan och det är inte så svårt att förstå. Delad glädje är ju dubbel glädje, brukar man ju säga. Nu ska vi på presentupplevelse.se ge dig några riktigt fina prestenttips på upplevelser för två.

Mat och Dryck

Teatermiddag. En teatermiddag för två är en mycket uppskattad upplevelsepresent som kan ges till precis vem som helst som gillar mat, dryck och kultur. I upplevelsepaketet ingår nämligen en förstklassig middag och en underhållande teaterföreställning. Det här är annars en perfekt present till föräldrarna på deras bröllopsdag, till det nygifta paret som bröllopspresent, till partnern på alla hjärtans dag eller till maken/makan på er årsbröllopsdag.

Provningar. För den som älskar vin är en vinprovning för två en fantastisk upplevelse. Låt födelsedagsbarnet själv välja vem han eller hon ska dela presenten med, såvida du själv inte har tänkt att följa med. Det finns även whiskeyprovning, champagneprovning, chokladprovning och glassprovning som passar bra för alla livsnjutare.

Hälsa och skönhet

  1. Ge din mamma en SPA-behandling för två så att hon och bästa väninnan kan koppla av en timme med massage och ansiktsbehandling, det kommer hon och hennes väninna garanterat att uppskatta.
  2. Hyr en relaxavdelning till dig och din partner så får ni en behaglig timme tillsammans med privat jacuzzi, skönhetsprodukter, frukt och juice. Det här är en perfekt början på semestern som både du och din partner kommer njuta av.

Sport och fritid

Golf. Ett bra sätt att komma bort ifrån vardagen är en golfweekend för två, förutsatt att den som ska få upplevelsepresenten gillar golf såklart. En övernattning i Bohuslän med golf, eftermiddagsfika, trerättersmiddag och frukost gör vilken golfare som helst glad och är den perfekta presenten till mamma, pappa, flickvän, pojkvän, make eller maka, en upplevelse de kan dela med sin partner eller en golftokig vän.

  1. Den som gillar rytmik och dans kommer med all säkerhet att bli positivt överraskad när det visar sig att presentkuvertet innehåller en salsalektion för två. Här får man tillsammans med andra par lära sig att dansa salsa med hjälp av en erfaren instruktör. En oförglömlig upplevelse som passar såväl gifta par som sambos och vänner.
© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.