Mat & Dryck

Om du vill ge bort en upplevelsepresent till en riktig gourmet eller en vinälskare så finns det massor av upplevelser att välja på både inom mat och dryck samt kombinerade mat & dryck-upplevelser. Nu ska du här på presentupplevelse.se få några smakprov på några såna upplevelser.

Dryck

Inom dryck finns det gott om upplevelser som passar utmärkt för alla vin-, öl-, champagne-, whiskey- och cognacsälskare. Du kan till exempel ge bort en vinsprovning där vinälskaren får prova flera fina viner, lära sig hur smakar av dem på rätt sätt och lära sig en massa annat om vin. Eller varför inte ge bort en omfattande vinkurs där man lär sig allt om vin som gör vinälskaren till en riktig vinexpert? Annars finns det även champagneprovningar, whiskeyprovningar, cognacprovningar, romprovningar, och pubvandringar med förstklassig öl som passar alla som gillar alkoholhaltiga drycker. Om födelsedagsbarnet inte uppskattar alkohol så mycket kan du kanske ge bort en teprovning eller kaffeprovning istället.

Mat

Det finns renodlade matupplevelser som matlagningskurser som gör födelsedagsbarnet en förstklassig hemmakock och specialiserade matlagningskurser som utbildar födelsedagsbarnet till en riktig gourmetkock eller som lär denne hur man lagar Ayurvedisk mat. Det finns även cupcakekurser, chokladprovningar, glassprovningar och till och med lakritsprovning.

Kombinerad mat & dryck upplevelse

Om du ska ge bort en upplevelsepresent till ett par så är en kombinerad mat & dryck-upplevelse en riktig hit. Du kan ge bort upplevelser som middagskryssning, lunchkryssning, ost- och vinprovning eller en teatermiddag för två där både teater och en försklassig måltid ingår. Såna här presentupplevelser brukar bara de mest uppskattade upplevelserna inom mat & dryck eftersom de ger både avkoppling och en stor smakupplevelse.

© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.