Ett företagsevent utöver det vanliga

Att anordna ett riktigt lyckat företagsevent är ett måste för varje seriöst företag eftersom det ger inspirerade, motiverade och glada medarbetare, och glada medarbetare gör ett bättre jobb, det vet ju alla. Men företagseventet handlar såklart inte bara om att öka produktiviteten utan är även ett bra sätt för er att lära känna varandra bättre och göra någonting roligt tillsammans utanför arbetsplatsen.

Vilket företagsevent väljer ni?

Det finns massor av olika event att välja på, det är bara att kolla på alla de upplevelsepresenter du hittar på vår sajt, men om ni vill göra någonting utöver det vanliga kan ni alltid delta i ett företagsevent med armborstskytte och 1500-talsskådespel. Detta företagsevent inkluderar även en riktigt underhållande historielektion om den legendariske (men påhittade) Egil Blodvite som var en av Gustav Vasas främsta armbortsoldater. Gustav Vasa fanns i alla fall på riktigt och bortsett från själva karaktären Egil Blodvite är historien sann, historien om när dansken drevs ut ur Sverige efter Stockholms blodbad.

Detta unika företagsevent kan även kompletteras med mat, dryck och logi om så önskas. Ni kan vara bara några få deltagare eller ända upp till hundra personer, så det passar alltså bra för både stora och små företag. Om ni vill veta mer kan ni med fördel besöka Egil Blodvite där ni också kan skicka en förfrågan om eventet.

This article was posted in Företagsevent, Upplevelser. Bookmark the permalink. Follow comments with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are closed.
© 2024 Presentupplevelse.se. All Rights Reserved.